BEGINNER

TESTING OFFICE BEGINNER KONULARI

Conquer English
BEGINNER

STARTER TEST - Have Got / Has got - Sahip Olmak - Elinde olmak

HAVE GOT / HAS GOT

Choose the best choice.


1. Danny and Terry ………… got a lot of homework to do.

A. has          B. do           C. have            D. should


2. ………. your house got a big garden?

A. Has         B. Have          C.Must           D. Does


3. They …………. got beautiful flowers in their garden.

A. are          B.has           C. have            D.was

 
4. She ………… got a lot of friends.

A. weren’t         B.hasn’t          C. isn’t           D. haven’t


5. Her father …………… got a big company.

A. does             B. have             C. must               D. Has


6. A: Have you got a headache? You look bad.
    B:…………………… . It’s terrible.
A. Yes, he has.        B. No, it hasn’t.            C. Yes, I have.            D. Yes, he have.


7. ……………. Ankara got water problem these days?

A. Does             B. Have             C. Should              D. Has


8. A:Has your cat got soft fur?
    B:…………………… . My cat has got very soft fur. I love it.
A. Yes, we has.        B. No, it hasn’t.            C. Yes,it has.            D. Yes, he have.


9. His brothers …………… got low marks in physics.

A. does             B. has            C. do               D. Have


10. The Prime Minister of Turkey …………… got a lot of responsibilities.

A. has             B. does                C. have              D. is

 

 

 


Answer Key
1.C
2.A
3.C
4.B
5.D
6.C
7.D
8.C
9.D
10.A

comments powered by Disqus
SINAVLAR
DICTIONARY / SÖZLÜK
ENGLISH:
TÜRKÇE: